Leje af udstyr

SUB boards - Kajak - Jolle - Kano - Surfski

Hos Cold Hawaii Watersport kan du nemt og hurtigt leje udstyr til én hver oplevelse på vandet. Vi har både, Kajakker, kanoer, Sub boards, Surfski og en jolle til udlejning. inkluderet i prisen er en redningsvest, vådragter kan lejes med for 75 kr. pr. stk. 

Er du i tvivl om, hvordan du lejer vores udstyr, eller mangler du svar på spørgsmål, er du også altid mere end velkommen til at ringe på: +45 28 41 11 11

Vandsportsudstyr til udlejning

Herunder kan du finde og leje vores vandsportsudstyr

Udstyr til alle og enhver

Cold Hawaii Watersports - Vandsports udstyr

Nyd en dag på vandet

Kom på vandet med Cold Hawaii Watersports udstyr. Vi har udstyr som kan lejes af alle og enhver, om det er som familie I er afsted, venner eller som et kærestepar, så er der flere timers hygge og sjov på vandet, med forskelligt vandsportsudstyr. 

I bestemmer selv turen, vi har både en å, I kan sejle opad, og få en længere tur. I kan også vælge at sejle ud på søen der ligger lige ved udlejningsstedet. 

Har I spørgsmål til enten en rute, eller mulighederne hos os, så tag endelig kontakt enten via mail: h@westbank.dk eller ting til os på: +45 28 41 11 11

SUP Boads
12 stk. til udlejning
Kajak
14 stk. til udlejning
Jolle
1 til udlejning
Surf Ski
2 stk. til udlejning
Kano
10 stk. til udlejning
Tur kort
Køb 5- og 10-turskort

Cold Hawaii Watersport

Praktisk omkring udlejning

Udlejningen af vores udstyr sker fra Aggervej 28, hvor vandsportsudstyret bliver sat i vandet. 

Ture på vandet

I kan her enten sejle ned mod fjorden hvor man for den øvet rore, kan sejle ud i Thyborøns kanal, hvor det er muligt at opleve både sæler og delfiner.
I kan også blive i fjorden, hvor man kan hygge sig og have en fantastisk og sjov dag med fam. og vennerne.

I kan også vælge at sejle opad åen mod Morupmølle, hvor I kan opleve en hyggelig tur i åen og søerne som snor og slår sig ad flere forskellige retninger. Hvis I ønsker en længere tur, eller hjælp til mulighederne, så er i velkommen til at kontakte os, ellers kan vi også være behjælpelige når I ankommer til udlejningsstedet.

Hvad inkluderet i prisen

I bestemmer selv hvor længe I ønsker at leje vores udstyr. I prisen er redninsveste inkluderet, som også er påkrævet under hele jeres tur.

Sejlads og benyttelse af vores udstyr er på eget ansvar.

Sæler fra vores seneste sælsafari med solnedgang

Delfin og Sælsafari er en oplevelse
for alle og énhver!

Udover udlejning af vores vandsportsudstyr kan I også opleve vores unikke Delfin og Sælsafari tur, hvor I kommer afsted med vores RIB båd (speed båd), og suser ud af Thyborøns kanal. Her oplever i både Delfinerne og sælerne som ligger ud for Agger og Thyborøn, samt ser de store vindmøller mens I oplever farten fra vores RIB båd. 

Spørgsmål til vores Delfin og Sælsafari?

Har I nogle spørgsmål inden turen, er I altid mere end velkommen til at kontakt os på +45 28 41 11 11 Det nummer kan man også booke sin tur igennem.

Find Cold Hawaii Watersport

Cold Hawaii Watersport ligger i Agger (Thy), hvis du ikke er bekendt med området, kan du udover vores udlejning af vandsportsudstyr og vores Delfin og Sælsafari også opleve Nationalpark Thy, Michelin restauranten Tri, eller en helt igennem fantastisk og unik Glamping oplevelse i det fri med Agger Glamping portalen. Så tag endelig kontakt til os, hvis I vil vide mere. Vi glæder os til at tage varmt imod jer, og give jer oplevelser I med sikkerhed aldrig glemmer!