Om Cold Hawaii Watersport

Duften af frisk havvand, lyden af 700 hestekræfter, der speedes op, suset i kroppen, når du bliver trykket ned i sædet og båden banker derudad´ med bølgerne, der slår ind mod stævnen. Skumsprøjtet bag boven og solen, der forsøger at nå igennem dine solbriller. Det er en måde at beskrive en highspeedtur i COLD HAWAII WATERSPORTS ribbåd, når turen handler om den store oplevelse. En tur for alle…

Sikkerheden ombord er selvfølgelig i top, for bag i båden står der altid en skipper med alle relevante uddannelser og certifikater, så du kan regne med, at du kan stige ombord til en lang og tryg tur, hvor der altid vil være en fast hånd om roret. Det er selvfølgelig vigtigt, at du til enhver tid følger skippers instruktioner, som fx at tage en lille, oppustelige redningsvest på, kun at stå op ombord, når skipper siger til. 

Referencer

“Det her, det var altså sjovt. Inden vi steg ombord havde jeg mange overvejelser om, hvad det betyder, når der kommer så mange hestekræfter bag på en båd. Bliver vi kastet rundt og får jeg i det hele taget en oplevelse ud af det? 

Vi blev mødt af en storsmilende skipper, der meget hurtigt fik os fortalt, hvordan tingene hænger sammen, hvad vi kan og må og ikke må. Det var tydeligt, at Henrik vidste hvad han snakkede om, en erfaren mand på søen, der med klare instruktioner, fik os klædt på både med oppustelige redningsveste (komfortable) og et mentalt mindset, så vi var klar.

Vi blev plantet og af sted det gik over sø og hav, vil jeg næsten sige. Stille og roligt fik vi lov til at vænne os til båden og måden og hvordan båden opfører sig. Da vi var komfortable med det hele, blev der skruet op for speederen, lidt efter lidt. Det var sjovt. Henrik fandt vej gennem sejlrender og undersøiske banker og da vi alle var helt hjemme i båden, skruede Henrik helt op for de 700 heste og så blev det svært ikke at smile. Det var en fed fornemmelse at flyve hen over vandet og den der ribbåd, kan mere en sit fadervor. En lille ispause i Thyborøn og så fik vi lige lov at mærke suset på vej hjem igen. Det er ikke sidste gang jeg prøver det”

– Michael Ruby

Henrik Christensen

50 år fisker skipper 1. grad, kyst skipper og 35 års erfaring på havet med egen både

Henrik Gade

61 år fiskeskipper 1. grad, sætteskipper, LRB/FRB certifikat samt stationsleder af Agger rednings station i 25 år og 45 års erfaring på havet.