Handelsbetingelser

Dit køb er omfattet af de til enhver tid gældende regler i købeloven. 

PRISER
Alle priser er dagspriser, og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt COLDHAWAIIWATERSPORT.DK accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

BESTILLING
Præsentation af varer sammen med en pris på coldhawaiiwatersport.dk er ikke et bindende tilbud.
Købers bestilling af ydelser fra coldhawaiiwatersport.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til COLDHAWAIIWATERSPORT.DK om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og COLDHAWAIIWATERSPORT.DK er først indgået, når COLDHAWAIIWATERSPORT.DK ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

BETALING
Det er muligt at betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro og JCB.
De kontooplysninger du indtaster, ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra COLDHAWAIIWATERSPORT.DK. Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.
Efter aftale er det muligt at betale via faktura og til kontonummer.

ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTI
Links til andre hjemmesider der måtte være nævnt på coldhawaiiwatersport.dk, er uden for COLDHAWAIIWATERSPORT.DK kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

COLDHAWAIIWATERSPORT.DK DRIVES AF
WEST-POINT HOLDING APS
Aggervej 28
7770 Vestervig
CVR: 21304905
h@c-h-w.dk

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
COLDHAWAIIWATERSPORT.DK forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.