Delfin og Sælsafari

Delfin og Sælsafari med Cold Hawaii Watersport

Kom med Cold Hawaii Watersport ud på en fantastisk og unik oplevelse, hvor du kan komme med på vores RIB båd: Westpoint, der med sine 700 HK på bagenden og en kapacitet på 10 personer giver jer en oplevelse i særklasse!

Vi giver jer en High Speed – Delfin og Sælsafari tur med alt inkluderet, når vi tager turen ned over Limfjorden og ud i Thyborøns kanal, med en fart på 45 knob og møder Vesterhavets dønninger, så du får følelsen af at flyve hen over vandet, med vesterhavets susen omkring ørerne og den helt rigtige kildene fornemmelse i maven.

At opleve havet i sådan en fart, er en oplevelse i sig selv, men derudover tager vi ud forbi den lille delfin familie, forbi Danmarks største vindmøller, ser sælerne ligge og sole sig, alt sammen inden vi tager tilbage mod Aggerhavn.

Turen er også vel egnet til børn da de syntes det er hyle skægt. Sørg altid for at havde varmt tøj på/med. vi sørger for spray jackets og rednings veste (dage med sol, sørg for at få solcreme i ansigtet) Der er i prisen også inkluderet en sodavand til alle.

Turen velegner sig for 4 år- 99 år.

Oplev Delfiner og Sæler
nær Agger

En oplevelse for alle og énhver!

En tur med det hele!

Hos Cold Hawaii Watersport servere vi hele pakken! Når du bestiller en tur hos os med vennerne, kæresten eller familien, så får du noget for pengene. 

På vores Delfin og Sælsafari tur, kommer vi selvfølgelig ud forbi den lille Delfin familien, som holder til ud for Agger havn. Dernæst kommer vi ud forbi alle sælerne, som på solrige dage, ligger og soler sig på bredden. Vi kommer også ud forbi danmarks største vindmølle, som måler intet mindre end 266 meter (6 gange så stor som Rundetårn).
Alt dette oplevelser du i vores egen RIP båd, som i sig selv er en kæmpe oplevelse, hvor du får lov at mærke havets susen omkring ørene, når vi med 700 HK, sejler ud gennem dønningerne fra Limfjorden og ud i Vesterhavet.

Delfiner
Sæler
Vindmøller
RIB båd

Book Delfin og Sælsafari

Du kan her se, hvornår du kan komme med os ud på vandet, og få en oplevelse for livet!

Vi sejler ud, når vi minimum har 4 personer i båden.

Du har også muligheden for at booke hele båden til jer selv, hvis I er mange, eller har et event som eksempelvis: Polterabend, fødselsdage eller en anden anledning.

Rib båden kan charters for 5000 kr.
Book direkte på +45 28 41 11 11

Cold Hawaii Watersport

Praktisk omkring turen

Vi sejler som sagt med vores fantatiske RIB båd der med 700 hestekræfter, på turen kommer op på en fart på 45 knob. Derfor er det også vigtigt at huske fornuftig påklædning til turen. Vi sejler fra Agger Havn, hvor vi har plads til 10 i båden. Vejret er også en vigtig faktor, så hvis vejret ikke tillader udsejling tager vi kontakt til dig/jer forinden, da vi så må aflyse eller flytte turen.

Leje af hele RIP båden

For at vi kan sejle fra land, skal der minimum være 4 tilmeldte bådturen, medmindre man har charteret/lejet båden for sig selv. Herved er prisen for turen 5.000 kr.

Hvad inkluderes i sælsafari turen

Turen varer 1,5 time, hvor vi sørger for for spray jackets og rednings vester (dage med sol sørg for at få solcreme i ansigtet), samt en sodavand, som er inkluderet i prisen.

Hvad koster Delfin og Sælsafari

Hos Cold Hawaii Watersport kan du komme på flere forskellige ture. Vi har både ture onsdag, fredag og søndag.
Hver onsdag og fredag kan du også komme på vores solnedgangsture. Hos os er det ikke kun sæler, som er inkluderet i prisen, vi drager også ud forbi de lokale delfiner, som ofte svømmer rundt i Thyborøn kanalen samt mærker poweren fra vores fuldblods RIB båd, når vi sejler hen over vesterhavets døninger, og ud forbi Danmakrs største møller. Prisen for vores Delfin og Sælsafari koster 450 kr. for børn og 600 kr. for voksne. På vores solnedgangsture har vi også Champagne inkluderet i prisen, prisen er her 650 kr. for voksne.

Sæler fra vores seneste sælsafari med solnedgang

Delfin og Sælsafari er en oplevelse
for alle og énhver!

Vores Delfin og sælsafari tur er en fantastisk og unik oplevelse for alle aldre og køn. Vi kan derfor stå inde for, at uanset om du er barn, voksen, oppe i årene, så går du én tur i møde, som er hyleskæg og unik for alle. Turen er tilladt fra 4 år – 99 år.

Spørgsmål til vores Delfin og Sælsafari?

Har I nogle spørgsmål inden turen, er I altid mere end velkommen til at kontakt os på +45 28 41 11 11 Det nummer kan man også booke sin tur igennem.

Book din Delfin og Sælsafari tur nu

I kan også allerede nu booke jeres kommende Delfin og sælsafari tur her på siden. Se i kalenderen ovenfor, hvornår vi sejler ud næste gang, eller når I måske allerede befinder jer i området i forvejen, og find ud af, om der stadig er ledige pladser tilbage.

Find Cold Hawaii Watersport

Cold Hawaii Watersport ligger i Agger (Thy), hvis du ikke er bekendt med området, kan du udover vores Delfin og Sælsafari også opleve Nationalpark Thy, Michelin restauranten Tri, opleve en helt igennem fantastisk og unik Glamping oplevelse i det fri med Agger Glamping portalen. Udover vores delfin og sælsafari ture, tilbyder vi også udlejning af udstyr som: Kajak, Sup Boards, kanoer, surf Ski mm. Så tag endelig kontakt til os, hvis I vil vide mere. Vi glæder os til at tage varmt imod jer, og give jer en oplevelse i med sikkerhed aldrig glemmer!