Sælsafari

Delfin og Sælsafari med Cold Hawaii Watersport

Tag med Cold Hawaii Watersport på Vesterhavet ud fra Agger havn, i vores High Speed RIB båd: Westpoint, og oplev danmark’s største rovdyr: Gråsælen.

Her på siden kan du booke din næste Delfin og sælsafari tur, hvor du enten kan tage hele familien med, kæresten eller vennerne – Det er en fantastisk oplevelse for alle aldre.

På turen møder vi både de lokale sæler, som ligger og soler sig, hvis vejret tillader det. Forinden går turen ned over Limfjorden hvor man får mærke Rib bådens fart på 45 knob og ud i Thyborøn kanal hvor vi møder Vesterhavets dønninger hvor vi kan være heldige at møde de lokale Delfiner.

Oplev Sæler
nær Agger

Cold Hawaii Watersport

Kom helt tæt på sælerne

På vores sælsafari kan du næsten med 100% sikkerhed regne med, at vi ser sælerne. De er efterhånden vant til at høre lyden af Westpoint der nærmer sig. Vi sejler altid afsted i samme tidsrum, så sælerne ved også hvem vi er når vi kommer. Mange gange kan man være heldige, at sælerne også nærmer sig båden for at hilse på. På turen kan du også være heldig at møde danmarks største rovdyr , nemlig Gråsælen. Gråsælen er en hansæl der kan veje helt op til 300 kg. Han holder som regel styr på flokken, og frygter hverken andre sæler eller safaribåde. Han ligger som oftest sammen med de andre sæler i de naturlige omgivelser nær Agger.

1,5
Time pr. tur
6
Ture hver uge
450 kr.
For børn (4-12 år.)
600 kr.
For voksne (+12 år.)

Book Delfin og Sælsafari

Herunder kan du se hvilke datorer vi sejler ud i hele sæsonen, hvor du har mulighed for at booke din tur. Før vi sejler ud, skal der som minimum være 4 personer pr. tur.

Rib båden kan charters for 5000 kr.
Book direkt på +45 20 29 44 24

Cold Hawaii Watersport

Praktisk omkring turen

Vi sejler som sagt med vores fantatiske RIB båd der med 700 hestekræfter, på turen kommer op på en fart på 45 knob. Derfor er det også vigtigt at huske fornuftig påklædning til turen. Vi sejler fra Agger Havn, hvor vi har plads til 10 i båden. Vejret er også en vigtig faktor, så hvis vejret ikke tillader udsejling tager vi kontakt til dig/jer forinden, da vi så må aflyse eller flytte turen.

Leje af hele RIP båden

For at vi kan sejle fra land, skal der minimum være 4 tilmeldte bådturen, medmindre man har charteret/lejet båden for sig selv. Herved er prisen for turen 5.000 kr.

Hvad inkluderes i sælsafari turen

Turen varer 1,5 time, hvor vi sørger for for spray jackets og rednings vester (dage med sol sørg for at få solcreme i ansigtet), samt en sodavand, som er inkluderet i prisen.

Hvad koster sælsafari

Hos Cold Hawaii Watersport kan du komme på flere forskellige ture. Vi har både ture onsdag, fredag og søndag.
Hver onsdag og fredag kan du også komme på vores solnedgangsture. Hos os er det ikke kun sæler, som er inkluderet i prisen, vi drager også ud forbi de lokale delfiner, som ofte svømmer rundt i Thyborøn kanalen samt mærker poweren fra vores fuldblods RIB båd, når vi sejler hen over vesterhavets døninger. Prisen for vores Delfin og Sælsafari koster 450 kr. for børn og 600 kr. for voksne. På vores solnedgangsture har vi også Champagne inkluderet i prisen, prisen er her 650 kr. for voksne.

Sæler fra vores seneste sælsafari med solnedgang
Sælsafari med Cold Hawaii Watersport RIP båd
Delfin og Sælsafari ser sæler som disse på turen

Sælsafari er en oplevelse
for alle!

Vores Delfin og sælsafari tur er en fantastisk og unik oplevelse for alle aldre og køn. Vi kan derfor stå inde for, at uanset om du er barn, voksen, oppe i årene, så går en tur i møde som er hyleskæg og unik for alle. Turen er tilladt fra 4 år – 99 år.

Spørgsmål til vores Sælsafari?

Har I nogle spørgsmål inden turen, er I altid mere end velkommen til at kontakt os på:+45 20 29 44 24. Det nummer kan man også booke sin tur igennem.

Book din sælsafari tur nu

I kan også allerede nu booke jeres kommende Delfin og sælsafari tur her på siden. Se i kalenderen ovenfor, hvornår vi sejler ud næste gang, eller når I måske allerede befinder jer i området i forvejen, og find ud af, om der stadig er ledige pladser tilbage.

Find Cold Hawaii Watersport

Cold Hawaii Watersport ligger i Agger (Thy), hvis du ikke er bekendt med området, kan du udover vores Delfin og Sælsafari også opleve Nationalpark Thy, Michelin restauranten Tri, opleve en helt igennem fantastisk og Glamping oplevelse i det fri med Agger Glamping. Udover vores delfin og sælsafari ture, tilbyder vi også udlejning af udstyr som: Kajak, Sup Boards, kanoer, surf Ski mm. Så tag endelig kontakt til os, hvis I vil vide mere. Vi glæder os til at tage varmt imod jer, og give jer en oplevelse i med sikkerhed aldrig glemmer!